Over VacatureBase.nl

VacatureBase is een gevestigde naam binnen de online recruitment. Dagelijks gaan er duizenden werkzoekenden via VacatureBase.nl op zoek naar een nieuwe uitdaging. Door de overzichtelijke opbouw van de site, komen werkzoekenden slechts binnen enkele kliks bij de best passende vacatures.

Diverse bedrijven, van grote multinationals tot kleine MKB’ers, plaatsen dagelijks hun nieuwste vacatures online op VacatureBase.nl. Zo zijn wij altijd verzekerd van een actueel en divers vacatureaanbod. Als werkzoekende doe je er dus goed aan om via VacatureBase.nl op zoek te gaan naar je nieuwe uitdaging.

Zowel voor werknemers als voor werkgevers biedt VacatureBase de mogelijkheid om een account aan te maken. Werkgevers kunnen door een account aan te maken snel vacatures online plaatsen. Binnen dit account kunnen werkgevers de binnengekomen reacties beheren en afhandelen.

Als werkzoekende maak je een account aan en kan je een CV uploaden. Je kan binnen dit account meerdere CV’s en motivaties toevoegen. Als je een geschikte vacature gevonden hebt kan je binnen enkele seconden reageren door de juiste CV en motivatie aan de sollicitatie te koppelen.

VacatureBase is een vacaturesite voor iedereen. Zoekt u een specifieke vacature? Bekijk dan ook partnernetwerk.

Registratie

CV uploaden? Registreer hier!

Vacature plaatsen? Registreer hier!

Statistieken

Gebruikers online: 5457
Gebruikers online in netwerk: 24548
Afgelopen 24 uur in netwerk
Kandidaten ingeschreven: 0
Vacatures geplaatst: 0

Poll

De voornaamste reden dat ik werk zoek is:
Copyright © VacatureBase 2013  | Powered by Hosting.nl